Kaartverkoop voor het goede doel

Zowel de Belgische vereniging 12ME als Mascha Delena zijn inmiddels wel bekend bij de lezers van ME Centraal. We vinden het ontzettend tof dat zij de handen ineen hebben geslagen en hun krachten bundelen om geld in te zamelen voor de Open Medicine Foundation (OMF).

Mascha is een zeer getalenteerde kunstenares en een lotgenote met ME. Speciaal voor 12ME heeft ze van zes van haar kunstwerken kaarten ontworpen met verschillende, uniek gedecoreerde, achterzijden. De kaarten gaan vergezeld van bijpassende gekleurde enveloppen.

Door de aankoop van deze prachtige set kunstkaartjes steun je het biomedische onderzoek naar de ziekte ME. 

👉 Voor een setje van 6 kaarten betaal je slechts: €10!!
👉 De prijs van 2 setjes is €18
👉 De prijs van 3 setjes is €24

Deze prijzen gelden voor zowel België als Nederland en zijn inclusief verzendkosten.

🔹Wat gebeurt er met de opbrengst?
Het geld dat 12ME hiermee ophaalt gaat integraal naar de Open Medicine Foundation, een Amerikaanse ngo die hoogstaand wetenschappelijk onderzoek naar ME financiert. 

Als je voor eind november een setje (of meer!) koopt, wordt jouw bijdrage aan de OMF verdriedubbeld wegens Triple giving Tuesday (https://bit.ly/38YCJIz).

🔹 Wat doet de Open Medicine Foundation?
Zoals gezegd financiert OMF biomedisch onderzoek naar ME. Het werkt samen met topwetenschappers en heeft onderzoeksteams gelieerd aan prestigieuze universiteiten zoals Stanford en Harvard.

Inmiddels is het OMF-team uitgebreid met een ME-onderzoekscentrum in Australië, Canada en Zweden waar allerlei nieuwe studies voorbereid worden. Zowel de CEO, Linda Tannenbaum als de wetenschappelijk directeur, Ron Davis, hebben een dochter of zoon met ME en weten goed hoe invaliderend de ziekte kan zijn.

Door geld in te zamelen voor het OMF hoopt 12ME op een zo efficiënt mogelijke manier bij te dragen aan onderzoek naar ME, om uiteindelijk een behandeling voor ME mogelijk te maken.

🔹 Hoe kun je bestellen?
Stuur een mailtje naar info@12me.be met je gegevens en zij sturen de kaartjes naar je op. Je kan het bedrag overschrijven op BE60 0689 4372 7070 t.a.v. 12ME met de mededeling ‘kaartjes Delena’. 

👉 Meer van het werk van Mascha is te vinden op haar website: www.maschadelena.nl. Ze exposeert tevens de maand okotber in de Hema in Haarlem (NL).
👉 12ME: https://12me.be
👉 OMF: https://bit.ly/3hqOqwu

Zie ook onze post op FB

Een gedachte over “Kaartverkoop voor het goede doel

  1. Pingback: Kaartverkoop voor het goede doel | Min of Meer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s