Twee Benefietconcerten voor Biomedisch Onderzoek

We informeerden al eerder over de acties van René Robert om in een jaar € 10.000,= bijeen te krijgen voor door de Open Medicine Foundation gesponsord ME-research. Zo bracht zijn fundraising rond en tijdens de Vierdaagse van Nijmegen die hij liep, € 1440,= op. Daarnaast werd er ook gedoneerd, zodat het totaalbedrag dat hij heeft weten te verzamelen al boven € 3000,= is. Laten we hem helpen zijn doel – € 10.000,= eind november – te bereiken.

Doneren kan nog steeds: rek.nr NL 33 INGB 0656 789 336 t.n.v. R.Robert

Ook meldde René al dat hij dit najaar twee concerten wilde organiseren, een ME-benefiet jeugdconcours op 13 oktober en het ME-benefietconcert in Grootebroek op 18 november.

Bestel nu alvast je kaartjes want vol is echt vol.

€5,= pp bij renerobert@quicknet.nl

Daarover in dit bericht meer, van zijn eigen hand.

“De concerten staan gepland, afspraken met de deelnemers zijn inmiddels gemaakt en afgelopen donderdag heb ik het programmaboekje voor het ME-benefietconcert op 18 november naar de drukker gestuurd.

Daarvoor veel bezig geweest met sponsoren. De programmaboekjes, de flyers, de uitnodigingen naar artsen, Burgemeesters en Wethouders, fysiotherapeuten, psychologen, kortom naar iedereen die in de medische wereld een functie heeft. Zelfs het UWV Hoorn krijgt een uitnodiging.

Zondag (vandaag, red. MEC) sta ik in het Winkelcentrum het Streekhof (Bovenkarspel) om de flyers voor 13 oktober te verspreiden. De muziekschool houdt daar promotie voor de school waar ik graag op mee lift. Waarschijnlijk maandag de rest van de flyers verspreiden.

Dan opnieuw sponsoren benaderen om de strook onder de poster van 18 november gedrukt te krijgen. Er zijn sponsoren die ik beloofd heb dat zij vermeld worden. De tekst luidt dan:

Dit concert is mede mogelijk gemaakt door…….

Je ziet ik heb het druk. Donderdag kreeg ik het bericht van het NHD dat ze mijn artikel zouden plaatsen hetgeen vandaag (afgelopen vrijdag, red. MEC) ook is gebeurd. Dus ook de media moest vooraf op de hoogte worden gebracht. Naast het NHD heb ik nog 2 weekbladen aangeschreven waarvan de zondagskrant er een is.
Dat is ook de krant waar het verhaal van Bente in gepubliceerd is.”

MEC-afb voor tussen alineas - zonsondergang

We wensen René alle succes van de wereld met zijn geweldige acties voor een geweldig doel. Hier de link naar het artikel in het Noordhollands Dagblad. Het artikel zit helaas achter een paywall maar let op de tijdlijn van René als je de volledige tekst wilt lezen binnenkort.

 

zie ook het artikel op fb

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s