werkgroep & symposium Stanford

Op zaterdag 29 september (overmorgen dus) is er van 18:00-02:00 een ME/CVS symposium aan de universiteit van Stanford, waarover wij al eerder berichtten, gesponsord door de Open Medicine Foundation.
open symposium te Stanford, zaterdag 29 september van 18:00-02:00 uur (zondag)
 
Wil je je aanmelden voor de livestream, dan kan dat nog steeds. Je hoeft natuurlijk helemaal niet heel de tijd ‘aanwezig’ te zijn: http://bit.ly/2MN0lq7

Gisteren, vandaag en morgen is er een werkgroep-bijeenkomst waaraan meer dan 50 wetenschappers van over heel de wereld deelnemen. De OMF stuurde daarover de volgende info:
Werkgroepbijeenkomst te Stanford – 26 t/m 28 september 2018
 
“In deze #OMFScienceWednesday wijzen wij er met trots op dat meer dan 50 wetenschappers bijeen zullen komen voor een driedaagse werkgroepbijeenkomst over de moleculaire basis van ME/CVS.
 
De Open Medicine Foundation sponsort een driedaagse gerichte wetenschappelijke ontmoeting van een groeiende groep uitmuntende wetenschappers met uiteenlopende expertise, voorafgaand aan het symposium over de moleculaire basis van ME/CVS aan de Universiteit van Stanford op 29 september.
 
Meer dan 50 wetenschappers van over de hele wereld komen van 26 september t/m 28 september bijeen in Stanford om hun nieuwste bevindingen en ideeën te presenteren. Deze presentaties worden afgewisseld met diepgaande discussies, brainstormen over nieuwe ideeën en volgende stappen in het ontwikkelen van gerichte strategieën om antwoorden te vinden. Oude samenwerkingen worden geïntensiveerd; nieuwe samenwerkingsverbanden gelanceerd.
 
In de werkgroepbijeenkomst zal de nadruk liggen op samenwerking, het open delen van niet-gepubliceerde gegevens en constructieve feedback en kritieken in een vriendelijke omgeving, waarin gewerkt wordt aan een gemeenschappelijk doel. De meeting duurt drie volledige dagen en gaat gewoon door tijdens koffiepauzes, lunches en diners.
 
De OMF is blij dit unieke uitwisselingsplatform te sponsoren waarbij ongeëvenaard in het onderzoek naar ME/CVS data en ideeën openlijk worden gedeeld. Ons uiteindelijke doel is om het onderzoek naar antwoorden en oplossingen voor deze vreselijke ziekte te versnellen.
 
We zullen de agenda van deze werkgroep dagelijks tijdens deze vergaderingen delen. Bekijk onze website en sociale media om deze vergaderingen te volgen. Specifieke gegevens worden niet gedeeld, maar u kunt wel bijhouden wie er spreekt”, aldus de OMF.
11705247_983405885037801_2168975821714997826_n

 

Advertenties

Een gedachte over “werkgroep & symposium Stanford

  1. Pingback: Tweede jaarsymposium over de moleculaire basis van ME – enkele impressies

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s