site ME Centraal

Deze site is  bedoeld om ook wat langere artikelen/vertalingen met informatie aan te bieden waar ME-patiënten, hun mantelzorgers, hun verzorgenden, hun medici en hun pleitbezorgers iets aan kunnen hebben.

Bij ME gaan wij uit van de symptomen zoals die omschreven staan in de Internationale Consensuscriteria 2011.

De bedoeling is dat we bij artikelen die te lang zijn voor een fb-bericht de compacte inhoud op de wall zullen plaatsen met een link naar de volledige tekst hier. Daarnaast werd het als spijtig ervaren dat waardevolle posten op fb zo moeilijk terug te vinden zijn. Ook die zullen we hier gaandeweg opslaan onder de rubriek Weekoverzichten FB-wall.

Laat ons hier, op de wall via een pb of via MECentraal@gmail.com weten als je informatie op het net of ergens anders treft, die van nut zou kunnen zijn voor heel de ME-community. Ook als je de energie, de kennis en de lol hebt om te helpen het vele belangrijke nieuws te vertalen. Hoe groter de groep vertalers, hoe beter we niet alleen jullie lotgenoten maar ook meelezende instanties en overheden kunnen informeren.

Tips? Mail ook die naar MECentraal@gmail.com

Zo bouwen we samen power op, die meer dan broodnodig is om een omslag in het denken over en de behandeling van ME te bewerkstelligen. Een omslag die al decennia te lang op zich laat wachten. We hopen daar ons eigen kleine steentje aan bij te dragen.

Niets in deze wereld heeft zoveel macht als een idee waarvoor de tijd rijp is.
— Victor Hugo

De admins

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s